Hoofdstraat 269 9686 PD • Beerta
€ 600,- Huurprijs p/m
label B

toon kaart
De woningen
De woningen hebben een oppervlakte van circa 78 m² - 92 m². De woningen zijn aangepast aan de wensen en behoeften van senioren en voldoen aan het zogenaamde ‘seniorenlabel’. Dit betekent dat de woningen gelijkvloers zijn en rolstoeltoegankelijk.
De huurprijzen en servicekosten
De kale huur van de 24 inleunwoningen woningen is vanaf € 533,- tot € 569,- per maand. Voorschot servicekosten is vanaf € 80,- per maand. De hoogte van de servicekosten zijn o.a. afhankelijk van het individuele verbruik stookkosten (verwarmingskosten).
Huurtoeslag
Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de belastingdienst verkrijgen.
Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.
U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.
Feiten op een rij

Wooncomplex De Tjamme: Hoofdstraat 263 t/m 277b; 9686 PC BEERTA

Algemeen

Huurprijs€ 600,- per maand
Servicekosten€ 80,- p/m
BeschikbaarheidInschrijving vereist

Bouw

Soort objectWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw

Energie

EnergielabelB

Omgeving

Supermarktca. 300m
Kinderopvangca. 200m
Basisschoolca. 500m
Ziekenhuisca. 1,6km
Huisartsca. 50m
Treinstationca. 2,6km
Aangeboden door Woonzorg Nederland

Heeft u interesse in deze woning?